lotnictowo

sty. 30 2020

JAKOŚĆ, BEZPIECZEŃSTWO I ZARZĄDZANIE RYZYKIEM

stopka spotkania lotniczego

Kontynuując naszą tradycję organizacji branżowych spotkań dla przedstawicieli sektora lotniczego i obronnego, jest nam miło poinformować , że w 2020 roku, ponownie w Rzeszowie, planujemy IV już edycję spotkania – w dniach 25-27 marca br.

W tegorocznym programie nie zabraknie aktualnej wersji szkolenia „Audytor wewnętrzny EN 9100:2018 (Technically equivalent to AS9100 D)”, które poprowadzi nasz doświadczony audytor wiodący EN 9100, EN 9120 i ceniony w branży prowadzący – Vaclav Honejsek. Wychodząc również naprzeciw Państwa oczekiwaniom oraz nowym trendom sektora lotniczego, oprócz tematyki związanej bezpośrednio ze standardem zarządzania jakością w lotnictwie AS9100 D, przygotowaliśmy dla Państwa zagadnienia z obszarów: zarządzanie ryzykiem, system zarządzania bezpieczeństwem SMS, operacyjny system jakości, a także najnowsze wymagania EASA. Prelegentami w tych zakresach będą Marek Babkiewicz oraz Andrzej Wełna, eksperci i praktycy powyższych tematów w branży lotniczej.

Bureau Veritas, jak co roku, reprezentowane będzie przez Pawła Borowicza, kierownika ds. sprzedaży i rozwoju usług na rynkach: lotniczym, motoryzacyjnym i kolejowym.

Termin i miejsce: 25-27 marca 2020r; Rzeszów, Hotel Rzeszów

Możliwe pakiety wraz z cennikiem:

1. Pakiet trzydniowy: Audytor wewnętrzny EN 9100:2018 (Technically equivalent to AS 9100 D) oraz wymagania OASIS / Wymagania certyfikacyjne EN 9100:2018 – przypomnienie / Zarządzanie bezpieczeństwem i ryzykiem w branży lotniczej / Wymagania EASA 25-27.03.2020: koszt 2300 zł netto (w tym koszt kolacji 25.03.2020.)

2. Pakiet dwudniowy: Audytor wewnętrzny EN 9100:2018 (Technically equivalent to AS 9100 D) oraz wymagania OASIS / Wymagania certyfikacyjne EN 9100:2018 – przypomnienie: 25-26.03.2020.; koszt 1700 zł netto (w tym koszt kolacji 25.03.2020.)

3. Pakiet jednodniowy: Zarządzanie bezpieczeństwem i ryzykiem w branży lotniczej / Wymagania EASA 27.03.2020.; koszt 800 zł netto (w tym koszt finger lunchu)

Kontakt do organizatorów:

Patrycja ŻBIKOWSKA, patrycja.zbikowska@bureauveritas.com, 601 699 309
Paweł BOROWICZ, pawel.borowicz@bureauveritas.com, 601 613 518

Język spotkania: Wszystkie panele tematyczne prowadzone będą w języku polskim.

baner lotnictwo