food

Bureau Veritas Certification wyróżnione tytułem
Jednostki Certyfikującej Roku BRCGS

mar. 4 2022

Podczas dorocznej konferencji BRCGS Food Safety Europe, Bureau Veritas Certification zostało uhonorowane nagrodą - JEDNOSTKI CERTYFIKUJĄCEJ ROKU 2022. Uznanie nadane podczas BRCGS' Food Safety Europe Awards jest znaczącym osiągnięciem i pokazuje zaangażowanie Bureau Veritas w utrzymanie wysokich standardów bezpieczeństwa żywności.

"Jesteśmy dumni, że zostaliśmy uznani przez BRCGS za Jednostkę Certyfikującą Roku 2022", mówi Laure-Anne Mathieu, Global Food Audit Manager w Bureau Veritas Certification SAS. "Nasza rozbudowana sieć audytorów przemysłu rolno-spożywczego łączy doświadczenie branżowe z wiedzą na temat przepisów prawnych. Naszym celem jest pomoc klientom wykazać doskonałość w zakresie bezpieczeństwa żywności w całym łańcuchu dostaw. Ale nie poprzestaniemy na tym. Jako globalny lider w branży spożywczej, stale się rozwijamy, aby mieć pewność, że nadal będziemy mogli wspierać naszych klientów w realizacji ich wyzwań w zakresie jakości i bezpieczeństwa."

Wygrana jest wyrazem uznania dla nieustającego wkładu Bureau Veritas Certification w podnoszenie standardów branży bezpieczeństwa żywności w Europie. Uwzględnia ona kryteria wydajności operacyjnej, a także aktywny udział w rozwoju i aktualizacji standardów BRCGS.

Chcesz dowiedzieć się więcej na temat naszego wsparcia dla branży rolno-spożywczej? Odwiedź nasze strony:

SZKOLENIA Z KATEGORII BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

CERTYFIKACJA I USŁUGI AUDYTOWE dedykowane jakości żywności